Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan şehit öğretmenin ailesine taziye telefonu

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'da telefon ile aradı.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan şehit öğretmenin ailesine taziye telefonu
11 Haziran 2017 Pazar 18:55

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, beraberinde Çorum Valisi Necmeddin  Kılıç, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami  Ceylan ile şehit öğretmen şenay Aybüke Yalçın'ın cenaze töreninin ardından acılı aileye taziye  ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'da Bakan Yılmaz aracılığı ile şehit ailesi ile telefonla görüştü. Şehit  öğretmenin babası Sadık Yalçın ile telefonla görüşen Erdoğan,  başsağlığı dileyerek, taziyelerini iletti. Yalçın ise Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. 

Başbakan Binali Yıldırım da şehit öğretmenin babası Sadık Yalçın'la telefonda görüşerek, Yalçın'a taziyede bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.