Cüneyt Çakır, FETÖ soruşturmasına takıldı!

Cüneyt Çakır'ın FETÖ soruşturması kapsamında yarın yapılacak seminere çağrılmadığı iddia edildi.

Cüneyt Çakır, FETÖ soruşturmasına takıldı!
12 Ağustos 2016 Cuma 15:03

Cüneyt Çakır'ın, FETÖ soruşturmalarında olumsuz rapor aldığı için yarın yapılacak seminere çağrılmadığı iddia edildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan FETÖ soruşturmasına takılan isimlerden birinin de Cüneyt Çakır olduğu iddia edildi.

Türkiye liglerinde uzun yıllardır görev yapan onlarca gözlemci, futboldaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında MİT'in olumsuz rapor vermesi nedeniyle yarın yapılacak seminere çağrılmadı.

Bu isimler arasında FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır da bulunuyor. Çağrılmayan gözlemcilerin TFF ile ilişkilerinin kesildiği iddia edildi.

Ayrıca Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır, geçtiğimiz haziran ayına dek TFF'de profesyonel hakemlerin sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.