Daily Sabah yasağıyla ilgili şok açıklama - FETÖ lobisi...

Avrupa Parlamentosunda (AP) Daily Sabah'ın dağıtımına yasak getirilmesine yönelik açıklama yapan Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daily Sabah yasağıyla ilgili şok açıklama - FETÖ lobisi...
24 Mart 2017 Cuma 14:47

Avrupa Parlamentosunda Daily Sabah'ın dağıtımının yasaklanmasıyla ilgili Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz, açıklama yaptı. Yaklaşık olarak 3 yıldır parlamento üyelerine gönderilen gazeteyle ilgili olumsuz duruma rastlanmadığına vurgu uapan Karagöz, Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan krizin ardından dağıtımın yasaklandığını söyledi. Ayrıca Karagöz, yasağın Hollandalı vekillerin gazetenin dağıtımını engellemek için verdiği önerge nedeniyle olduğunu belirtti. 

İşte yasakla ilgili Serdar Karagöz'den açıklama:

"Hollandalı vekil, Daily Sabah gazetesinin 'nefret yayını' yaptığını ifade ediyor. Bazı Hollanda vatandaşlarını da buna örnek olarak gösteriyor. Bu vatandaşlar dediği kişiler de aslında Hollanda'daki FETÖ yapılanması. FETÖ yapılanmasına ilişkin haber yaptık. Hollandalı vekil bundan rahatsız oldu. Dolayısıyla vekili incelediğimizde, bu kişinin ülkesindeki FETÖ yapılanmasıyla sürekli ilişki içinde olduğunu ve onların söylemlerini Türkiye'ye karşı kullandığını görüyoruz. Hapiste olan bazı FETÖ mensuplarının savunmasıyla ilgileniyor. Onlara ilişkin yapmış olduğu çalışmalarla biliniyor. Dolayısıyla Daily Sabah gazetesinin Avrupa Parlamentosunda yasaklanması kararının arkasında FETÖ lobisini görüyoruz. FETÖ'nün bir şekilde etki ettiği, satın aldığı bazı siyasilerin etkisini görüyoruz. AP Başkanı açısından da oldukça utanç verici bir karar.

Çünkü sürekli bir dezenformasyona maruz kalıyorlar. Biz de bundan dolayı bu gazeteyi parlamenterlerin okumasını istedik ve onlara gönderiyoruz. 'Sürekli Türkiye aleyhine bazı işlerin içindeler, en azından Türkiye'de neler olup bittiğini doğru bir mecradan okusunlar' düşüncesiyle onlara gönderdik. Ancak yine burada da karşımıza FETÖ lobisi çıktı."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.