Darbecilerin askeri aracından çıkan defter kan dondurdu

Darbe girişiminde bulunan askerlerin kullandığı araçtan çıkan defter kan dondurdu. Ambulanslara, itfaiyelere, emniyet müdürlüklerine, belediye araçlarına saldırın...

Darbecilerin askeri aracından çıkan defter kan dondurdu
16 Temmuz 2016 Cumartesi 10:16

Darbecilerin hain planlarının yazılı olduğu defter ele geçirildi. Belediye ve kamu araçlarına yönelik sabotaj emirlerinin yazılı olduğu defter okuyanların kanını dondurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki paralel çetenin darbe girişimi püskürtüldü. Bu sırada darbecilerin askeri aracında ihanet emirlerinin yazılı olduğu bir defter de ele geçirildi.

Askeri araçtan ele geçirilen defterdeki notlar ihanetin boyutunu ortaya koydu. Askerin belediye ve kamu araçlarına karşı sabotaj yapması için verilen talimatlar darbecilerin ihanetini gözler önüne serdi. 

Askeri araçtan çıkan ihanet defterinde şu notlar yer alıyor:

Belediye araçları kundaklanacak
Ambulanslar kundaklanacak
İtfaiye kundaklanacak
Emniyet kurumlarına saldırı düzenlenecek

Ayrıca defterde "huzur ve güven içinde işi yayın" yazması da dikkatlerden kaçmadı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.