Devlet Bahçeli'den Abdullah Gül ve İYİ Parti açıklaması!

24 Haziran seçimleri nedeniyle en önemli gündem konusu Abdullah Gül ve İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li milletvekilinin kendi partisine geri gidip gitmeyeceği oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu konulara yönelik açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli'den Abdullah Gül ve İYİ Parti açıklaması!
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:45

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkez binasına gelişi sırasında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olmayacağına yönelik haftasonu yaptığı açıklamaya Bahçeli, "Türkiye'yi bir kaosa, kargaşaya, krize, bunalıma sokmayacak bir tavır içerisinde olduğu görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum." diyerek cevap verdi. 

"Gül'ün aday olmamasıyla kardeşlik hukuku yerine geldi denilebilir mi?" sorusunu soran bir gazeteciye Bahçeli, "Adı konulmadan geldi. Keşke kardeşlik sözünü ağzına alarak, yani sözlerinin arasına katarak yapmış olsaydı, daha anlamlı olurdu ama bu anlama gelen cümleleri var." karşılığını verdi.

İYİ Parti'ye giden 15 CHP'li milletvekilinin geri döneceğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki soru içinse Bahçeli, şunları söyledi:

"Yapmış olduğu bir hatadan vazgeçmiş demektir. 15 milletvekilinin kendi öz partisine dönmesinde yarar var. Abidik gubidik işlerden vazgeçmek lazım."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.