Devlet Bahçeli ilk kez referandum tahminini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk kez referandum anketleri ile ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, "Şuan Evetler önde görünüyor." dedi. Bahçeli'nin referandum açıklaması...

Devlet Bahçeli ilk kez referandum tahminini açıkladı
03 Nisan 2017 Pazartesi 11:23

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, referandum anket sonuçları için ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Referandum anketlerini yorumlayan Bahçeli, Sakarya mitinginin ardından verdiği molada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, "Özellikle CHP sözcülerinin konuşmalarındaki çelişkili durumlar, Sayın Başbakan'ın çok yüksek bir performans göstermiş olması, Sayın Cumhurbaşkanı'nın yine tesis açılış törenlerindeki ısrarlı tutumu, bizim de kendi çapımızda yapmış olduğumuz bazı mitingler sonrası anlaşıldı ki Evetler yükselişte, ve şuan Evetler önde görünüyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.