Devlet Bahçeli, siyasi kariyerini bitirecek kararı verdi

Yargıtay'ın MHP'nin olağanüstü kurultay toplamasına için verdiği karar sonrasında Devlet Bahçeli 19 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü kurultaya katılmamaları için delegeleri ikna etmeye çalışacak.

Devlet Bahçeli, siyasi kariyerini bitirecek kararı verdi
02 Haziran 2016 Perşembe 09:18

Yargıtay'ın MHP'nin olağanüstü kurultay toplamasına için verdiği karar sonrasında gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi. Yargıtay'ın kongre kararı vermesinin ardından Devlet Bahçeli 'seferberlik' başlatıp 19 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü kurultaya katılmamaları için delegeleri ikna etmeye çalışacak.

MHP'nin olağanüstü kongresinde salt çoğunluk katılım sağlanırsa Bahçeli, sağlık durumlarını gerekçe gösterip seçimli kurultayda aday olmayacağını ilan ederek siyasi hayatını tamamen bitirecek.

Kaynak: Yeniçağ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sıtkı Karcı - 8 yıl önce
İnşAllah bitsin artık bu kabus