Devlet Bahçeli'den referandum sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2017 referandum sonuçları ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Bahçeli, "Aziz milletimiz büyük bir olgunluk içinde sandık başına gitmiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesine hür iradesiyle onay vermiştir. Bu, çok önemli bir başarı, ihmal ve inkarı imkansız bir kazanımdır."dedi.

Devlet Bahçeli'den referandum sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama
16 Nisan 2017 Pazar 21:14

2017 halk oylaması sonuçlarının tamamlanmasıyla liderlerden açıklama gelmeye başladı. Referandum sonucuyla ilgili ilk değerlendirmeyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.

Türk milletinin sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmesine karar verdiklerini söyleyen Bahçeli, "Bu, çok önemli bir başarı, ihmal ve inkarı imkansız bir kazanımdır." dedi. 

Bahçeli, sonucu değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"Egemenliğin yegane sahibi büyük Türk milleti, ülkesinin geleceği hakkında son sözü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır. Buna herkes saygı göstermek ve riayet etmek durumundadır. Bugünkü sonucun ülkemize, milletimize, Türk demokrasisine ve siyasi partilerimize kutlu olmasını yürekten diliyorum. Milli iradenin evet yönünde tecelli etmesiyle devlet ve siyaset hayatımızda yeni bir döneme girilmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.