Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı

FETÖ operasyonları kapsamında Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı.

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı
27 Temmuz 2016 Çarşamba 14:09

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında yürütülen operasyonlarda çok sayıda üst düzey yetkili gözaltına alında veya tutuklandı. FETÖ kapsamında tutuklananlardan biri de Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün darbe girişimi sonrasında yürütülen operasyonlarda Diyarbakır 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz tutuklandı. Savcılıkta ifade işlemleri tamamlandıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Savcılık, bir kısım askeri ve kamu personeli ile iştirak ettiği darbe teşebbüsüne ilişkin Türk Ceza Kanununun (TCK) 309, 312. ve 314. maddeleri uyarınca başlattığı soruşturmaya devam ediyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.