Diyarbakır, Bingöl ve Muş'ta okullar tatil mi? 10 Ocak 2017 Salı

Diyarbakır'da okullar tatil olacak mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışıyla beraber yarın okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 10 Ocak 2017 Salı Diyarbakır, Bingöl ve Muş'ta okullar tatil edilecek mi? 10 Ocak kar tatili haberleri sayfamızda.

Diyarbakır, Bingöl ve Muş'ta okullar tatil mi? 10 Ocak 2017 Salı
09 Ocak 2017 Pazartesi 22:50

Sibirya soğukları, ülkemizin doğusunu etkisi altına aldı. Birçok ile okullar tatil edildi. Peki Diyarbakır, Bingöl ve Muş'ta okullar tatil olacak mı?  MEB ve Valilikten kar tatili açıklaması yapıldı mı? Binlerce öğrenci illerinde okullar tatil mi merak ediyor. 10 Ocak 2017 Salı günü Diyarbakır'da eğitime ara verilecek mi? Tüm merak edilen gelişmeler haberimizde. 

10 Ocak 2017 Salı Diyarbakır Hava Durumu

 Diyarbakır'da en düşük sıcaklık -3 derece iken, en yüksek sıcaklığın 8 derece olması bekleniyor. 




10 Ocak 2017 Salı Muş Hava Durumu



10 Ocak 2017 Salı Bingöl Hava Durumu




Okullar Tatil Olacak mı?

Kar yağışı devam ederken, öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Diyarbakır, Bingöl ve Muş Valiliklerinden henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Öğrenciler Valiliklerden yapılacak açıklamaları bekliyor. Kar tatili ile ilgili resmi açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.