Diyarbakır'da bomba yüklü kamyonla karakola hain saldırı! Şehit ve yaralı var

24 Mart Perşembe akşamı Diyarbakır - Lice karayolu üzerinde bulunan karakola bomba yüklü kamyonla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'da karakola yapılan saldırıyı PKK'lı teröristlerin yaptığı düşünülüyor. Olayda şehitlerin ve yaralı askerlerin olması sebebiyle çok sayıda ambulans sevk edildi.

Diyarbakır'da bomba yüklü kamyonla karakola hain saldırı! Şehit ve yaralı var
24 Mart 2016 Perşembe 02:05

Terör bu sefer yüzünü Diyarbakır'da gösterdi. Bu akşam saatlerinde Diyarbakır - Lice karayolu üzerinde bulunan Mermer Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla hain bir saldırı düzenlendi. Patlamanın ardından PKK'lı teröristlerle askerler arasında çatışma çıktı. Patlama esnasında 3 askerimiz şehit olurken 22 asker de yaralandı.

Bölgede çok sayıda askerin yaralandığı, yaralı askerler için Diyarbakır'dan ambulans istendi. 

Diyarbakır'daki patlamada çok sayıda askerin yaralandığı belirtilirken şehit olup olmadığı henüz söylenmedi. Çatışmaya Skorsky helikopterlerle havadan da destek veriliyor.

Patlamanın şiddetiyle karakol tamamen yıkılırken saldırıda 1.5 ton bomba kullanıldığı da tespit edildi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine - 8 yıl önce
Allah kahretsin terör belasını! Yine kimlerin ocağına ateş düştü?