Diyarbakır'da bombalı saldırı - 6 şehit, 21 yaralı

Diyarbakır'da öğlen saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Diyarbakır patlaması terör örgütü PKK tarafından yapıldığı belirtiliyor. Bombalı araçla yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 4 polis ve 2 sivilin şehit olduğu belirtildi. Saldırıda 21 kişinin yaralandığı da ifade edildi.

Diyarbakır'da bombalı saldırı - 6 şehit, 21 yaralı
15 Ağustos 2016 Pazartesi 20:08

Diyarbakır'da saat 13.15 sıralarından terör örgütü PKK'lı teröristler bombalı saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırının bombalı bir araçla yapıldığı belirtildi. Diyarbakır-Mardin karayolu Çınar ilçesi girişinde bulunan Murat Uçar Trafik merkezine PKK'lı hain teröristler tarafından yapılan saldırıda yaralıların olduğu ifade edildi. 

Saldırı sonrasında olay yerine giden güvenlik güçleri ve teröristler arasında çatışma çıktı. Bombalı saldırıyı yaıp kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bombalı saldırıda yaralananlar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye sevkedildi. 

Diyarbakır Çınar İlçesinde bulunan Murat Uçar Trafik MErkezine teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 4 polis, 2 vatandaş şehit oldu. Trafik işlemlerinin yapıldığı binanın patlamanın etkisiyle yerle bir olduğu ifade ediliyor. Patlamanın etkisiyle karayolunda 5 metre genişliğinde 10 metre boyunda derin bir çukur oluştu. Betonla koruma duvarı olmasına karşın bina enkaza döndü. Binanın biraz uzağında bulunan petrol istasyonunda da büyük hasar meydana geldi.

Bombalı saldırıda yaralanan 21 kişinin tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.