Diyarbakır'da PKK'lılar Sokakta Polise Vur Emri

Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerine kayyum atanmasının ardından bölgeye giden HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, herkesin sokağa inmesini istedi Kayyumların protesto edilmesi gerektiğini söyleyen Temelli'nin çağrısından sonra PKK'lı teröristler, sokaklara inerek ilk eylemini yaptı Kayyumu protesto eden PKK sempatizanları, yolcu minibüsünü durdurup yolcuları indirdikten sonra minibüse benzin döktü ve molotof attı. Diyarbakır'da PKK'lılar yolcu minibüsünü yaktı

Diyarbakır'da PKK'lılar Sokakta Polise Vur Emri
Admin
Admin
22 Ağustos 2019 Perşembe 12:38

Diyarbakır'da PKK'lılar yolcu minibüsünü yaktı

Kayyumu protesto eden vatan haini bölücü terör PKK sempatizanları, yolcu minibüsünü durdurup yolcuları indirdikten sonra minibüse benzin döktü ve molotof attarak yaktı.

Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerinin pkk terör örgütüne yardımları sonrası iç işleri bakanlığınca  kayyum atanmasının sonrasında bölgeye giden HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, herkesin sokağa inmesini istedi. Halkı ve şerefsiz pkk lıları sokağa davet eden temelli hakkında suç duyurusunda ayrıca bulunulacak ve bu konuda devlet yetkilileri ve iç işleri bakanı süleyman soylu'da harekete geçti

Kayyumların protesto edilmesi gerektiğini söyleyen Temelli'nin çağrısından sonra PKK'lı teröristler, sokaklara inerek ilk eylemini minibüs yakarak yaptı.

Polise ve Askerimize daha önceki dönemlerde Bu şekideki terör eylerimde vur emri verilmişti. polisin şuan sokaktas böule bir durum olacak olursa vur emri olduğundan kim olursa olsun etkisiz hale getirecek.

BENZİN DÖKÜP MOLOTOF ATTILAR

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde faliyet gösteren bir yolcu minibüsü, yolcularını indirmek için minibüs durağına yanaştı.

Bu sırada pusuya yatan hain bölücü PKK'lı teröristler, yolcuları ve şoförü indirdikten sonra minibüse benzin döküp molotofkokteyli attı.

POLİS ALARMDA

Polis ekipleri, PKK'lı teröristlerin yakalanması için geniş çapta operasyon başlattı. Bölgeye çok sayıda Polis ve Özel Harekat  güçleri sevk edildi. yeni bir hendek operasyonunun başlaması an meselesi Ayrıca Süleyman Soylu bu  olayları gerçekleştiren göz yuman her kim olursa olsun bedelini ağır öder şüpheli bir durum olursa polisi arayın devlet gereğini bu hainlere yapar dedi. Artık eski türkiye yok yılanın başını ezeceksin ki büyüyüp bela olmayacak. bu saatten sonra herkes haddini bilecek türkiye çok güçlü ve kudretli devlettir nezman nerde isterse gereğini yapar. Pkk terör örgütüne ve onların hain işbirlikçi sempatizanlarına bu saatten sonra nefes almak haramdır.

Diyarbakır'da PKK'lılar yolcu minibüsünü yaktı

Diyarbakır'da PKK'lılar yolcu minibüsünü yaktı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.