Diyarbakır'da polislere bombalı saldırı, 15 polis yaralı!

Diyarbakır'da patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Dicle Bulvarı üzerinde meydana gelen patlamada çok sayıda yaralı var. Yaralıların çoğunun polis olduğu gelen bilgiler arasında. Diyarbakır'da yaşanan şiddetli patlama sonrası olay yeri güvenlik çemberine alındı.

Diyarbakır'da polislere bombalı saldırı, 15 polis yaralı!
10 Mayıs 2016 Salı 16:50

Diyarbakır'da patlama oldu. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Dicle bulvarı üzerinde 10 Mayıs 2016 Salı akşam üzeri patlama meydana geldi. 16.31'de polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada çok sayıda yaralı olduğu tahmin ediliyor. 

Diyarbakır Valiliği, patlamayla ilgili henüz bir açıklama yapmazken Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldığı, patlama yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildiği gelen bilgiler arasında. 

Diyarbakır'da patlama sesinin kentin birçok bölümünden duyulması patlamanın şiddetini gösterir boyutta. 

Patlamanın intihar saldırısı, canlı bomba eylemi mi olduğu henüz bilinmiyor ancak polisler Diyarbakır'daki patlamanın bomba yüklü bir araçtan kaynaklandığını tahmin ediyor.

Patlamada 15 polisin ve sivillerin yaralandığı gelen bilgiler arasında. 

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünden açıklama bekleniyor.

Ayrıntılar birazdan...

1 ay evvel Diyarbakır otogar yakınlarında meydana gelen patlamada 7 polis şehit olmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.