Diyarbakır'daki askeri binada patlama!

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nde bulununan Milli Savunma Bakanlığı 7. Kolordu Komutanlığı İnşaat Emlak ve İş Tedarik Daire Başkanlığı'nın çatısında patlama meydana geldi.

Diyarbakır'daki askeri binada patlama!
29 Nisan 2016 Cuma 14:51

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nde bulununan Milli Savunma Bakanlığı 7. Kolordu Komutanlığı İnşaat Emlak ve İş Tedarik Daire Başkanlığı'nın çatısında patlama meydana geldi.
Patlama sonucunda askeri binanın çatısında büyük bir delik oluştu. Patlama esnasında askeri binada bulunan askerler ve içerideki personel panikle dışarı çıktı. Şiddetli patlama çevredeki ev ve işyerlerini de etkiledi. Güvenlik güçleri patlamanın nedenini araştırıyor. Çatıda meydana gelen patlamaya dışarıdan atılan el yapımı bombanın neden olduğu düşünülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.