Diyarbakır'daki saldırıdan telsiz konuşmaları tespit edildi

Diyarbakır'da dün düzenlenen ve 2'si polis toplam 9 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıda, yaralılardan 2'si daha hayatını kaybetti. Böylece patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi. Diyarbakır Valiliği ölenler ve telsiz konuşmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Diyarbakır'daki saldırıdan telsiz konuşmaları tespit edildi
05 Kasım 2016 Cumartesi 19:17

Uluslararası bir haber ajansının bir kaynağa dayandırarak yaptığı bir habere dayalı olarak, basında ve sosyal medyada olayın IŞİD terör örgütü tarafından üstlenildiğine dair haberler yer almıştır.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ:

Valiliğimizce yapılan açıklama, bölücü terör örgütü elemanlarının kendi aralarında yapmış oldukları telsiz konuşmalarına dayandırılmıştır. Konuyla ilgili bölücü terör örgütü mensupları arasında yapılan üç ayrı telsiz konuşmasında, eylemin Kemal kod adlı bölücü terör örgütü mensubu tarafından 3 ton patlayıcı kullanılarak gerçekleştirildiği ve fedai türü tabir edilen eylem olduğu açıkça yer amaktadır.

İŞTE TELSİZ KONUŞMALARI:




 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.