Diyarbakır'daki terör operasyonu tamamlandı

Diyarbakır'ın Hani ile Kocaköy ilçelerinde yapılan Bayrak-45 Şehit J.Uzm.Çvş. Kadir KARAMAN operasyonu başarıyla tamamlandı. Operasyonda terör örgütüne ait dokümanlar, esrar ve silahlar ele geçirildi.

Diyarbakır'daki terör operasyonu tamamlandı
04 Nisan 2017 Salı 11:04

1 Nisan 2017 tarihinde Hani ile Kocaköy ilçelerinde başlatılan Bayrak-45 Şehit J.Uzm.Çvş. Kadir KARAMAN operasyonu dün tamamlandı. Diyarbakır Valiliği yazılı açıklama ile operasyon hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Valiliği açıklaması:

Hani ilçesi doğusu ile Kocaköy ilçesi kuzeyi bölgesinde 01 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 07.00’den itibaren başlatılan Bayrak-45 Şehit J.Uzm.Çvş. Kadir KARAMAN operasyonu 03 Nisan 2017 günü başarı ile tamamlanmıştır.
 
Söz konusu operasyon kapsamında;
 
- 1 adet AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet gündüz görüş, 2 adet telsiz, 24 adet av tüfeği fişeği, 6 adet kütüklük, 4 adet leşker elbisesi, 1 adet tablet bilgisayar, 1 adet cep telefonu ve örgütsel doküman ile narko terörizm kapsamında 156 kg kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.
 
Ele geçirilen silah, mühimmat ile uyuşturucu maddesi Cumhuriyet Savcısının talimatı uyarınca muhafaza altına alınmıştır.
 
Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.
 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Etiketler; #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.