Diyarbakır patlamasında yaralanan polislerin ve sivillerin isimleri - Diyarbakır son dakika - 10 Mayıs 2016

10 Mayıs 2016 Salı akşam 16.30'da Diyarbakır'da zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 7 polisin ve araçta bulunan 7 terör zanlısının yaralandığı gelen bilgiler arasında. Peki patlamada yaralanan polislerimizin isimleri neler? Yaralanan polislerin kimlikleri belli oldu mu? Polislerimizin son durumu ne?

Diyarbakır patlamasında yaralanan polislerin ve sivillerin isimleri -  Diyarbakır son dakika - 10 Mayıs 2016
10 Mayıs 2016 Salı 17:40

Diyarbakır'da Bağlar ilçesi, Dicle Bulvarı üzerinde 10 Mayıs 2016 Salı akşamı 16.30'da patlama meydana geldi. Patlamanın Dicle Bulvarı üzerinde işlek saatlerde yaşandı. Ayrıca patlamanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında olması 7 polisimizin yaralanmasına sebep oldu. Peki Diyarbakır'daki patlamada yaralanan polislerin isimleri belli oldu mu? Yaralanan sivillerin kimlikleri belli oldu mu?

Henüz yaralanan polislerin isimleri belli olmadı ancak Kamu Saati olarak yaralı polislerimizin isimlerini takip ediyoruz. Haber ajanslarından bu yönde bir bilgi geldiği an buraya ekleyeceğiz.

Hastanelerden gelen bilgiye göre patlamada yaralanan polislerimizin durumunun iyi olduğu bildiriliyor. 

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi bir açıklama henüz yok. Ancak ajanslardan gelen bilgiye göre 7 polisin  ve 7 teröristin yaralı olduğu biliniyor. Yaralı polislerin hastaneye kaldırıldığı, tedavilerine başlandığı da gelen bilgiler arasında. 

İkinci bir patlama olması ihtimaline karşın bölgede geniş güvenlik önlemi alındı.


Etiketler; #Dİyarbakır
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.