Diyarbakır'da Zırhlı Polis Aracı Kamyonet ile Çarpıştı: 1 Şehit, 11 yaralı

Diyarbakır-Silvan karayolunda meydana gelen kazada 1 polis memuru şehit oldu ve 11 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da Zırhlı Polis Aracı Kamyonet ile Çarpıştı: 1 Şehit, 11 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Diyarbakır-Silvan karayolunda meydana gelen kazada bir polis memuru şehit oldu ve 11 kişi yaralandı.



Olay Diyarbakır-Silvan karayolunun 20. kilometresinde bulunan Karaçalı mevkisinde gerçeklerşti. Tali yoldan 23 LF 296 plakaya sahip ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonet, polisleri taşıyan zırhlı araç ile çarpıştı. Kaza sonucu karayolu ulaşımı yaklaşık 2 saat boyunca tek şeritten sağlandı. 

Kazada 1 polis memuru şehit oldu, 11 kişi yaralandı. Yaralananlar içerisinde 7 kişinin polis memuru olduğu, 4 kişinin ise kamyonet içerisindeki kişiler olduğu öğrenildi. Yaralananlardan 7 polis memuru , hemen olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine kaldırdı. Diğer yaralı 4 kişi de Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.