Doğa Okulları satıldı! İşte yeni sahibi

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen Doğa Okulları satıldı. Doğa Okulları'nın yeni sahibi kim? İşte okulun kurucusu Fethi Şimşek'in açıklaması...

Doğa Okulları satıldı! İşte yeni sahibi
21 Ağustos 2016 Pazar 10:19

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddia edilen Doğa Okulları'nın bütün hisse senetleri satıldı. Doğa okulları'nın kurucusu Fethi Şimşek, okulların Ömer Saçaklıoğlu'na satıldığını açıkladı.

Şimşek yaptığı açıklamada “Kurup yıllardır itinayla büyüttüğümüz okulumuzu bu kıymetli ve hayırsever işadamına devretmek bize gurur veriyor. Doğa Okulları yıllardır başarıyla taşıdığı liderlik bayrağını, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketlerinden birinin kurucusu ve sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu ile daha yükseklere taşımayı hedeflemektedir”diye konuştu.

Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Metal Yapı Konut markasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteren Ömer Saçaklıoğlu, Şanlıurfa da doğmuştur. Ailesi aslen tüccar olan Saçaklıoğlu'nun babası Urfa'da tüccar ve büyük et imhalathaneleri işletmiştir. Daha sonra İstanbul'a gelen Ömer Saçaklıoğlu Metal Yapı Konut'un patronu olmuştur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Özel okulların finansal yapısı çok iyi araştırılmalı