Dünya'dan Nevruz Bayramı mesajları

21 Mart Nevruz Bayramı olması nedeniyle dünya ki önemli devlet adamları mesaj yayınlamaya başladı. İşte nevruz mesajı yayınlayan önemli isimler...

Dünya'dan Nevruz Bayramı mesajları
21 Mart 2017 Salı 13:20

21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle mesajar yayınlanmaya başlandı. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau, yayınladıkları mesajla Nevruz'u kutladı.

Tebrik mesajları geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson:

"Baharın ve yeni bir yılın başlangıcını müjdeleyen bu kadim geleneği kutlayan herkese sevinçli ve bereketli bir Nevruz diliyorum.

Dünya çapında milyonlarca insan, Afganistan, Azerbaycan, Çin, Gürcistan, Hindistan, İran, Irak, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Rusya, Suriye, Tacikistan, Türkiye, Türkmenistan, Özbekistan ve Güney ve Orta Asya ve Basra Körfezi'nde yaşayanlar da dahil olmak üzere, yılın bu zamanını aile ve arkadaşlarıyla birlikte kutlamaktadır. Bugün bu kutlamaya birçok Amerikalı da katılacak, atalarının değerli geleneklerini yeni nesille paylaşacaktır. Nevruz, yeni yıla umut ve iyimserlikle bakma zamanıdır. Bu yeni baharı hep beraber kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz ve bu Nevruzun herkese barış ve refah getirmesini umuyoruz."

Kanada Başbakanı Justin Trudeau:

Nevruz için mesaj yayınlayan Trudeau, “Eşim Sophie ve ailem adına yazıyorum” dedi. 

Trudeau, mesajda, Kanada’nın sahip olduğu kültürel çeşitliliği, ülkesinin hem en önemli güçlerinden biri hem de bir gurur kaynağı olarak niteledi.


Etiketler; #nevruz #21 mart
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.