Edirne Belediye Başkanı Gürkan'dan saldırı açıklaması

Edirne Belediye Başkanı Gürkan kendisine yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Saldırının planlı olduğuna değinen Gürkan, "Tabii ki emniyet güçlerimiz, savcılarımız bunun arkasındakiler kimdir, nedir, çıkaracaklar ortaya." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'dan saldırı açıklaması
14 Mayıs 2017 Pazar 17:30

İki yıllık restorasyonun ardından açılan Edirne Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu töreninde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, açıklama yaptı. Yaşadığı saldırıya yönelikte konuşan Gürkan, "Bugün bize yapılan saldırı rastgele yapılan bir saldırı değil. Önceden planlanmış bir saldırı. Tabii ki emniyet güçlerimiz, savcılarımız bunun arkasındakiler kimdir, nedir, çıkaracaklar ortaya. Ama bütün Edirneliler şunu bilsin. Recep Gürkan'ın gözünü almakla Edirne'ye yaptığımız hizmetlerden kimse bizi alıkoyamaz. Biz Edirne'ye aşkla bağlıyız. En büyük aşkımız Edirne. Bu hizmet aşkımız herkese rağmen, çeteler rağmen, kalleş FETÖ'cülere rağmen devam edecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bilenler bilir ben çoğu zaman korumasız gezerim. Yine böyle devam edeceğim. Bir gözümüzü alırlarsa diğer gözümüz olacak. Ama Edirne'ye hizmetten kimse bizi alıkoyamayacak" dedi.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Açılışın ardından Murat ve Sevcan Tuncinar çiftinin nikahı Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından kıyıldı.

Gürkan, tebrik ettiği çifte çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.