Emekli Maaşları Erken mi Yatacak?

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri de yakından ilgilendiren o toplantıda hangi kararlar alındı? İşte ayrıntılar.

Emekli Maaşları Erken mi Yatacak?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Dün yapılan Bakanlar Kurulu kararı sonrası akşam saatlerinde açıklama yapan Başbakan Yardımıcısı Numan Kurtulmuş emekli maaşlarının erken yatırılması için çalışmalara başlandığını bildirdi. Eylül ayı içinde, Kurban Bayramı öncesinde emekli maaşlarının ödeneceğini belirten Kurtulmuş ayrıca bayram süresince köprü ve otoyolların da ücretsiz olacağını belirtti.

 

Bakanlar kurulu toplantısı sırasında Hopa'da yaşanan sel konusunun da gündeme geldiğini söyleyen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş halkın yaralarının sarılmasına yardımcı olacaklarını dile getirdi. Bu kapsamda çiftçilerin uğradığı zararların karşılanacağını, esnaf ve sanatkarların kamu bankalarına ve SSK'ya olan borçlarının erteleneceğini müjdeledi.

 

Numarn Kurtulmuş yaptığı basın toplantısını gündeme ilişkin diğer konulara değinerek sürdürdü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.