En güzel, kısa ve resimli Kadir Gecesi mesajları 2017

Kadir Gecesi yarın idrak edilecek. Müslümanların en önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi'nde Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram ve SMS olarak gönderebileceğiniz en güzel, kısa ve resimli mesajları sizler için hazırladık.

En güzel, kısa ve resimli Kadir Gecesi mesajları 2017
21 Haziran 2017 Çarşamba 11:23

İslam aleminde önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesi yarın yani 21 Haziran Çarşamba günü idrak edilecek. İbadetlerin artacağı bu önemli gecede  Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram ve SMS olarak gönderebilmeniz için en güzel, kısa ve resimli mesajlar hazırladık.

En güzel, kısa, uzun Kadir Gecesi Mesajları

- Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....

- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek olsun...

- Bin damIa seriIsin yüreğine, bin mutIuIuk doIsun gönIüne, bütün hayaIIerin gerçek oIsun, duaIarın KabuI oIsun bu gece. Kadir gecen mübarek oIsun.

- AvuçIarın açıIdığı, gözIerin yaşardığı, iIahi esintiIerin kaIpIeri okşadığı anın bir asra bedeI oIduğu bu gece duaIarda birIeşmek diIeğiyIe kandiIinizi kutIarım.

- Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

- Bu gece kuIun yaIvarış ve yakarışIarını Yüce MevIa’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiIiğinden boI boI yararIanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir geceniz hayırIı oIsun

- Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece Kadir gecen mübarek olsun.

- Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..

- Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz Mübarek Olsun. 

- Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz Mübarek Olsun. 

- Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir. Kadir Geceniz Mübarek Olsun...

Kadir Gecesi Tesbih Namazı Nasıl Kılınır? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

En güzel, kısa ve resimli mesajlar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.