Enes Kanter'in babasıda ihraç edilenler arasında

Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile Fetullah Gülen'de twitterdan attığı mesajlarla her an destek olan basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter öğretim görevlisi olarak görev yaptığı üniversiteden ihraç edildi.

Enes Kanter'in babasıda ihraç edilenler arasında
30 Ekim 2016 Pazar 13:48

675 sayılı KHK ile Fetullah Gülen'in her zaman yanında olan ve destek mesajları alan Enes Kanter'in babası da ihraç edildi. Dün yayımlanan KHK ile ihraç edilen 10 bin 131 personelin içerisinde yer alan  Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim görevlisi görevinden ihraç edildi.

Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter yeni KHK ile ihraç edilmesinin yanı sıra Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda astsubay Ömer Halisdemir'in vurduğu darbeci general Semih Terzi'nin doktor olan eşi Nazire Terzi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ndeki görevinde bulunan Adil Öksüz'de ihraç edilenlerin arasında yerini aldı.

Prof. Dr. Mehmet Kanter kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Kanter, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni 1988 yılında bitirdi. Zurich Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hhistoloji ve Embriyoloji Doktorasını 1993 yılında tamamladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı’nda 1993 yılında Yardımcı Doçent, 1997 yılında Doçent oldu. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı’nda 2003-2005 yılları arasında görev yaptı, Trakya Üniversitesi’nde 2007 yılında Profesör oldu. Kanter, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı görevini yürütmekteydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.