Erdoğan: Batı şu anda DEAŞ'ın yanında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumunda Pakistanlı parlamenterlere hitap etti. Erdoğan, yaptığı konuşmada "DEAŞ ile mücadelemiz devam ediyor.'' dedi.

Erdoğan: Batı şu anda DEAŞ'ın yanında
17 Kasım 2016 Perşembe 17:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumunda Pakistanlı parlamenterlere hitap etti.
 
Erdoğan, "Pakistan, Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün faili olduğu 15 Temmuz darbe girişimi karşısındaki duruşuyla, ikinci Kurtuluş Savaşı'nda da Türk milletinin yanında yer aldığını göstermiştir." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde; 

"FETÖ tüm ülkeler için tehdit. Pensilvanya'dan dünyadaki 170 ülkede yer alan bağlantılarını yönetiyor. Terör örgütü kardeş Pakistan'a zarara vermeden en kısa sürede bertaraf edileceğine inanıyorum.

DEAŞ ile mücadelemiz devam ediyor. Bu örgütün İslam'la yakından uzaktan alakası yoktur. İslam'a bunların verdiği zararı kimse vermiyor. Yanlarında bunların kimler var? Batı şu anda DEAŞ'ın yanındadır. Yakaladığımız silahların batı menşeili olduğunu gördük. Bütün bunlar İslam dünyasına karşı yapılıyor. Bölüne neresi, Suriye, ırak, Libya, Afganistan. Ondan sonra bakıyorsunuz Afganistan ile Pakistan vuruşturuluyor. Pakistan terörden kendini kurtarabildi mi? Kurtaramadı. Türkiye kurtarabildi mi? Kurtaramadı. Bu katil sürülerini en kısa sürede İslam dünyasından söküp atmalıyız. Aksi takdirde huzura kavuşamayacağız.

Terör örgütleri, Müslümanlar arasındaki tefrikaları, farklılıkları kaşıyarak kendilerine taban bulmaya çalışıyorlar. Müslümanları yaşadıkları bu zelil durumdan kurtarmak için İslam toplumlarının arasında kol gezen mezhepçilikten etnik ayrımcılığa kadar tüm istismar vesilelerini ortadan kaldırmalıyız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.