Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenazesinde konuşacak mı?

Ünlü boksör Muhammed Ali'nin cenazesine katılmak için ABD'ye gidecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenazede konuşma yapacak mı? İşte Erdoğan'ın programı...

Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenazesinde konuşacak mı?
08 Haziran 2016 Çarşamba 14:28

Muhammed Ali Clay'ın cenazesine katılmak için ABD'ye gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı netleşti. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın programı açıklandı. Ancak cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapıp yapmayacağına ilişkin bir bilgi verilmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Muhammed Ali’nin cenazesine katılmak üzere 9-11 Haziran 2016 tarihleri arasında ABD’nin Kentucky eyaletindeki Louisville şehrine bir ziyaret gerçekleştireceği kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Perşembe günü merhum Muhammed Ali’nin cenaze namazına katılacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız, ünlü boksör için Cuma günü düzenlenmesi planlanan anma ve uğurlama töreninde de hazır bulunacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, yakın geçmişte ABD’ye yerleşen Ahıska Türklerinin Louisville kentinde Perşembe akşamı verecekleri bir iftara da katılması öngörülmektedir."

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.