Esra Erol'dan 'evlilik programı' açıklaması

Esra Erol, 'evlilik programları kapatılıyor mu' sorusuna yönelik açıklama yaptı. Hafta sonu çıkan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile evlilik programlarını yasakladığı iddiasına Esra Erol'dan yanıt geldi.

Esra Erol'dan 'evlilik programı' açıklaması
01 Mayıs 2017 Pazartesi 16:40

Hafta sonu yayımlanan yeni KHK ile 'evlilik programları kaldırıldı' yönünde çıkan iddialara Evlilik programı sunucusu Esra Erol'dan açıklama geldi. Tartışmaya neden olan evlilik programlarının kaldırılmasına yönelik Esra Erol, sosyal medya hesabından eleştirilere cevap verdi. 

Erol, ‘’Biz toplumsal bir hizmet veriyoruz. Yıllardır, binlerce vatandaşımızın yuva kurmasına vesile olduk. Tamamen dürüst ve objektif bir şekilde programımızı yapıyoruz. Ahlak bekçiliği yaptığını savunanlar önyargılarını bir kenara bırakarak yaptığımız işe saygı duymak zorundadır’’ dedi. 

RTÜK tarafından yapılan açıklamada ise ‘’Radyo ve Televizyon Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunu’nda düzenleme yapılmıştır. Uydu kanallarında yayınlanan 0800 hatlı ‘’arkadaş bulma’’ programlarına yayın yasağı getirilmiştir. Bu kapsamda yer almayan ‘’evlilik programları’’ hakkında herhangi bir yasaklama veya düzenleme yapılmamıştır’’ denilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.