Fethullah Gülen'in yerine geçmesi beklenen isim!

Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in yerine geçmesi beklenen isim örgütün en etkin isimlerin arasında yer alıyor. Örgütün 12 imamından biri olan İsmail Büyükçelebi'nin olabileceği tahmin ediliyor.

Fethullah Gülen'in yerine geçmesi beklenen isim!
03 Ağustos 2016 Çarşamba 08:28

15 Temmuz kanlı darbe girişimini düzenleyen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in yerine geçmesi beklenen isim İsmail Büyükçelebi olduğu söyleniyor. FETÖ'nün en etkili isimlerinden olan Büyükçelebi, örgütün finans kaynakları ve eğitim kurumları ile ilgili kararlarda söz sahibi.

FETÖ'nün 12 imamından biri olan Büyükçelebi, siyasiler ile Gülen arasındaki iletişimi sağladığından dolayı uzun süre ABD'de olduğu bilinirken burada bulunan akademisyenler, gazeteciler, bürokratlar, siyaset çevreleri ve iş adamlarıyla irtibat sağlayarak terör örgütünün ihtiyacı olan bilgi, haber ve reklam ile parasal kaynak ve hukuki imtiyaz elde edebiliyor.


Kaynak: Sabah


Etiketler; #fetö #gülen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.