FETÖ abisi: Eğer Hz. Muhammed olmasaydı son peygamber Fetullah Gülen olacaktı

FETÖ soruşturmasında savcılığa ifade veren 'sorumlu abi' Fetulah Gülen ve FETÖ hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İtirafçı, "Hz. Muhammed olmasaydı son peygamber Fetullah Gülen olurdu." diye konuştu.

FETÖ abisi: Eğer Hz. Muhammed olmasaydı son peygamber Fetullah Gülen olacaktı
04 Kasım 2016 Cuma 09:42

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında terör örgütü ile bağlantılı olanların itirafları kirli planlarıda ortaya çıkarmaya devam ediyor. FETÖ'nün İstanbul yapılanmasında görev yapan “sorumlu abi” çarpıcı itirafta bulundu.

Gökçe kod adı verilen gizli tanık savcılığa verdiği ifade de terör örgütünün kendi tabanına “Eğer Hz. Muhammed olmasaydı son peygamber Fetullah Gülen olurdu” inanışını yaydığı ve teröristbaşı Gülen'i itirafçı olarak gösterdiklerini anlattı. Kendini sorumlu abi olarak atadıklarında “Vazife ecel gibidir nerede ve nasıl geleceği belli olmaz” dediklerini söyleyen itirafçı, “Örgüt içerisinde Gülen ile ilgili son peygamber Hz. Muhammed olmasaydı hocanın olabileceği yönünde bir inanış mevcuttu. Bu nedenle 'kendisine mehdilik verildiğini, İslam'ı tüm dünyaya hakim hale getireceğini' söyleyerek tabandaki insanları hocanın kutsallığına inandırıyorduk” diye konuştu.

FETÖ'nün evlerinde kalanların örgüt faaliyetleri ile gözlerinin boyandığını vurgulayan itirafçı, öncelik olarak doğu ilinden gelen ve maddi imkanlarının kısıtlı olduğu zeki öğrencileri örgütün imkanlarını göstermek için gezilere ve yabancı ülkelere götürüldüğünü söyledi. Ayrıca iş imkanı sağamak içinde vaatlerde bulunduğunu bidirdi.
 


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Teröristler Yüce Peygamberimizi ağızlarına almasın.