FETÖ'cü Emre Uslu'dan şehit hakkında şok tweet

Firari olan FETÖ üyesi Emre Uslu, dün aşkam saatlerinde İstanbul'da yapılan hain saldırıda şehit olan Emniyet Amiri Kadir Yıldırım için skandal paylaşımda bulundu.

FETÖ'cü Emre Uslu'dan şehit hakkında şok tweet
11 Aralık 2016 Pazar 20:17

FETÖ üyesi Emre Uslu, İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan Emniyet Amiri Kadir Yıldırım hakkında resmi twitter adresinden skandal paylaşımda bulundu.

2 aydır Twitter adresinden paylaşımda bulunmayan firari Emre Uslu, saldırı sonrasındaki paylaşımı ile hainliğini birkez daha gösterdi. Şehit Yıldırım'ın alt devresi olduğunu söyleyen FETÖ'cü Uslu, " İstanbul'da şehit olan Emniyet Amiri Kadir Yıldırım (alt) devremdi. Şimdiye Emniyet Müdürü olmalıydı. Belli ki AKP rütbesini vermemiş ona :((" diye paylaşımda bulundu.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.