FETÖ'cü Fuat Avni darbe girişimine tiyatro dedi

Terör Örgütü FETÖ'nün twitter sözcüsü Fuat Avni, 15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimine tiyatro benzetmesi yaptı. Bazı kesimlerinde tiyatro benzetmesi yaptığı darbe girişimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediğini ifade etti.

FETÖ'cü Fuat Avni darbe girişimine tiyatro dedi
18 Temmuz 2016 Pazartesi 10:21

Fettullah Gülen'in lideri olduğu hain Fettullahçı Terör Örgütü'nün sosyal medya sözcüsü Fuat Avni, darbe girişiminin geri püskürtülmesi sonrasında yüzsüz ve haince Erdoğan'a saldırmaya devam etti. Darbe girişiminin tiyatrodan ibaret olduğunu ifade eden Fuat Avni, darbe girişimini Naylon darbe olarak tanımladı. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na her fırsatta hakaret eden ve bunu görev edinen terörist Fuat Avni, darbe girişiminin kanlı senaryodan başka birşey olmadığını iddia etti. İşte FETÖ'cü terörist Fuat Avni'nin darbe girişimi ile ilgili attığı twettler; 

İşte Fuat Avni'nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra attığı tweetler:

1. Narsist'in başkanlık uğruna herşeyi yapabileceğini defaatle yazdım. Derinlerle anlaşıp naylon darbe yaptırdı.

2. Narsist'in ne kadar aşağılık olabileceğini herkes görmeli. 'Hadi aslanım' diye gaz verilenler darbeye kalkıştığında iş işten geçmişti.

3. Olayın kanlı bir senaryo olduğu Narsist'in yanındaki uçakların himayesinde İstanbul'a dönüşünden belliydi.

4. Uçağın yanına sağlı sollu iki F-16 yaklaşınca, uçaktakilerin yüreği ağzına geldi. Narsist ve Damat çok rahattı, sırıtıyorlardı.

5. Sözde darbeye kalkışan F-16'lar taciz ya da imha amaçlı orada değillerdi. Narsist'in uçağına eskort yapmaya gelmişlerdi.

6. Narsist olaylar yaşanırken, 'Endişe etmeyin yayınlar kesilmeyecek' dedi. Yayınların kesilmeyeceği konusu önceden kararlaştırılmış.

7. Narsist, basın toplantısında sırıtan Berat'a çok sert çıkıştı. 'Aptal mısın oğlum sen?' diye küfürler savurdu.

8. Camilerden yapılan anonslar, Binali ve bakanların çıkıp rahatça konuşmaları, Narsist'in basın toplantısı, kanlı senaryonun parçasıydı.

9. Olay duyulur duyulmaz, MİT'çiler medyadaki tam biatçı yandaşlara sözde darbecilerin isim listelerini mail attılar.

10. Bu listeler, bir süredir İsrafsaray'da elden ele dolaşıyordu. Belki de o isimlerden pek çoğu dün gece görevde bile değildir.

11. Görevde olsun olmasın fişlenen isimler darbecilikten TSK'dan atılacak. Yerlerine Narsist'e biat eden derinlerin adamları getirilecek.

12. MİT ve askerin içindeki derinler asıl büyük oyunu kendisini en büyük oyuncu olarak gören Narsist'e oynadı.

13. Demokrasi yanlısı bütün gruplar ve muhalifler etkisizleştirilecek. Son ve en kolay hedef Narsist'i bitirmek olacak.

14. Narsist ve avaneleri keyifle ellerini ovuşturuyorlar. Avaneler Narsist'e 'Başkanım, Başkanım' diye yalakanıyorlar.

15. Oyunun sonu geldiğinde, geriye ne Narsist kalacak ne de yalaka avaneleri.


Etiketler; #fuat avni
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihaddd - 8 yıl önce
adam gayet dogruları yazmış türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları görmüyomusunuz jetler hava sahasını ele geçirmişken nasıl oluyorda aynı gece uçakla dönüş yapabiliyorlar anlamış değilim
Avatar
Emre al - 8 yıl önce
Doğru yazmış.
Avatar
Okkan - 8 yıl önce
Aynen yazılanlar doğru bu ülkede artık doğrular böyle yansıtılıyor.