FETÖ'cü Tuncay Opçin'den skandal patlama açıklaması

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari Tuncay Opçin, İstanbul patlaması sonrasında skandal tweetler attı. Patlama sonrasında adeta kin kusan FETÖ'cü Opçin'in yazıları büyük tepki çekti.

FETÖ'cü Tuncay Opçin'den skandal patlama açıklaması
10 Aralık 2016 Cumartesi 23:50

İStanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısı sonrasında sosyal medyada teröre lanet yağıyor. Beşiktaş Bursaspor maçında görevli Çevik Kuvvet Polislerine yönelik yapılan bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Saldırı ile ilgili skandal yazılar yazan FETÖ'cü Tuncay Opçin büyük tepki topladı. 

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden haddini aşan küstah sözler yazan FETÖ'cü Tuncay Opçin patlama ile ilgili;  "Suriye'yi, Afganistan'a çevirirsen, sen de Pakistan olursun. Olan biten, budur. Tabii, ikinci ihtimal de, 7 Haziran'dan sonra, seri bir şekilde patlayan canlı bombalardı. Bu bombalar, AKP'ye iktidar yolunu açtı. Şimdi de, aynı bombalar başkanlık için patlıyor, patlayacak. Bkz. Cemil Barlas." şeklinde tweetler attı. 

FETÖ'cü olan ve firari durumda bulunan Tuncay Opçin'e Twitter üzerinden büyük tepkiler yağıyor. 




Tuncay Opçin Kimdir?

Kapatılan Taraf Gazetesinin yazarı Mehmet Baransu ile birlikte ‘Pirus’ isimli kitabı yazan Tuncay Opçin, bir anda gündeme gelen isimlerden oldu. Baransu ile birlikte kaleme aldıkları Pirus kitabı TSK’yı hedef aldığı dile getirilmişti. 

Tuncay Opçin, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Deniz Kuvvetlerinde görevliyken, görevinden atılan eski bir askerdir. Fethullah Gülen’in cemaati olan Gülen Cemaati ile içli dışlı olmasıyla biliniyor. Daha önce’den Nokta dergisine girip çıkarken, KHK ile kapatılan Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu ile tanıştığı ileri sürülüyor.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Emre Uslu ve Osman Özsoy Tuncay Opçin hakkında yakalanma kararı verilmişti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.