FETÖ'cüye gönderilen hafıza kartından çıkanlar şok etti

FETÖ'nün Dokuz Eylül Üniversitesindeki yapılanmasında bulunan tutuklu sanığın özel eşyaları arasında hafıza kartına rastlandı. Hafıza kartında yapılan incelemelerde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in fotoğrafları, sohbet videoları ve Bylock ile ilgili bilgiler bulundu.

FETÖ'cüye gönderilen hafıza kartından çıkanlar şok etti
06 Nisan 2017 Perşembe 13:10

FETÖ'nün Dokuz Eylül Üniversitesindeki yapılanmasına  yönelik soruşturma kapsamındaki tutuklu sanık Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü son sınıf öğrencisi Erhan H'nin özel eşyaları içerisinde hafıza kartı bulundu.

Hafıza kartın içerisinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in fotoğrafları ve  "Dönersek kalleşiz", "Bir yiğit vardı", "İmanınız varsa dayanacaksınız" gibi  sohbet videoları bulundu. Ayrıca terör örgütünün haberleşme programı "ByLock"un yüklenmesine  yönelik içeriklerde bulundu. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame 3. Ağır Mahkemesince  kabul edilmişti. İddianamede Erhan H.  hakkında, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Öğrenci olmasına rağmen Bank Asya'ya yaklaşık 2 bin 500 lira para yatıran sanık, 17-25 Aralık 2013'ten sonra  örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı ile yatırdığıne yer verildi. Sanığın 23  Ekim 2014'te cep telefonuna "ByLock" programını yüklediği de iddianamede vurgulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.