FETÖ elebaşının yeğeni yakalandı

Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni olan ve ‘Kara Harp Okulu imamı’ olduğu iddia edilen Şamil Gülen polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

FETÖ elebaşının yeğeni yakalandı
04 Mayıs 2017 Perşembe 21:19

15 Temmuz gecesi FETÖ mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Operasyonlar kapsamında FETÖ’nün lideri olan Fethullah Gülen’in yeğeni olan ve ‘Kara Harp Okulu imamı’ olduğu değerlendirilen 36 yaşındaki Şamil Gülen, Kocaeli ilinde yakalanarak Adapazarı’na getirildi.

Örgütün askeri yapılanmasında hizmetlerde bulunduğu öne sürülen Şamil Gülen’in sorgusu Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğünde devam ettiği öğrenildi.


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.