FETÖ, işte bu 4 okula giremedi!

FETÖ'nün giremediği 4 okul hangileri? FETÖ 4 okula giremedi. İşte FETÖ'nün giremediği 4 okul...

FETÖ, işte bu 4 okula giremedi!
22 Ağustos 2016 Pazartesi 13:04

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik operasyonlar devam ediyor. 30 yıldır her kurum ve kuruluşa sızan FETÖ'nün giremediği 4 eğitim kurumu ortaya çıktı. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), FETÖ soruşturması kapsamında yüzlerce okulu kapatırken bazı kurumlara FETÖ mensuplarının sızamadığı öğrenildi. Kapanan okul ve kurumlar listesi için TIKLAYINIZ.

MİT ve emniyet yatkilileri tarafından yürütülen istihbarat çalışmalarında FETÖ mensuplarının; Bilfen Eğitim Kurumları, TED Eğitim Kurumları, Maya Eğitim Kurumları ve Çözüm Eğitim Kurumları'na girmeyi başaramadığı ortaya çıktı. 

MEB'e bağlı Özel Eğitim Kurumlarında yapılan incelemelerde FETÖ mensuplarının sızamadığı ilk dört kurum şu şekilde sıralandı:

1- Bilfen Eğitim Kurumları

2- TED Eğitim Kurumları 

3- Maya Eğitim Kurumları

4- Çözüm Eğitim Kurumları


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Girmek istedikleri her yere giren bu haşhaşiler bu okullara mı giremeyecek miş
Avatar
öğretmen - 8 yıl önce
Reklamlarda çığır açtınız. Yanlı haber yaparak camiayı bölmeyin. Böyle bir olaydan kim reklam yapıp kesesini dolduracaksa onlarda fırsatçının önde gideni. Ne yani biz bu okullarda çalışmıyoruz, şimdi biz fetö sızıntılı okul mu olduk. Kaldırın bu haberi.
Avatar
baba - 8 yıl önce
bu okullar içinde en iyi TED i tanırım. Oraya girmesi imkansız.. inanırım
Avatar
Sacma reklam haber - 8 yıl önce
Bu reklama cocuklar inanmaz, giremedieri diger tum okullari zan altinda birakmis oluyorsunuz.
Avatar
Veli - 8 yıl önce
Sadece bu 4 kurum değil , bir çok öğretim kurumuna giremediler,
Avatar
Zemzeme - 8 yıl önce
Çok yanlı ve reklam kokan bir haber olmuş. iki okulun adını ilk kez duyuyorum. Diğer pek çok okulu zan altında bırakıyor. Sanırım bu okulların ismi çok geçti, aklanmak için böyle bir yöntem izliyorlar.