FETÖ'nün askeri yapılanmasına operasyon

17 ilde FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda biri sivil memur, subay ve astsubaylardan oluşan 37 kişiden 30'u gözaltına alındı.

FETÖ'nün askeri yapılanmasına operasyon
14 Temmuz 2017 Cuma 19:34

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Tekirdağ merkezli 17 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) "askeri yapılanması"na yönelik operasyon yapıldı.

Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Tekirdağ merkezli başlatılan operasyon Ankara, Sakarya, Manisa, Trabzon, Gaziantep, Mardin, Kars, Kırıkkale, Hatay ve Diyarbakır'ın da arasında bulunduğu 17 ilde gerçekleştirildi. Eş zamanlı operasyonda gözaltına alınanların arasında sivil memur, subay ve astsubaylar bulunuyor. Diğer 7 şüpheli ile ilgili arama çalışmaları devam ediyor.

Bu kişilerin, örgütün haberleşme sistemi olan "ByLock" yerine başka bir yöntemle iletişim halinde oldukları, birbirlerini cep telefonu ile aramadıkları belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.