FETÖ sanığı Tuğamiral: "Parmak izim doğruysa kafama sıkarım."

Adil Öksüz liderliğinde Konutkent'teki bir villada yapılan toplantılara katılmadığını ve parmak izi bulunduğu suçlamasını reddeden Harmancık, "Eğer bu parmaklar o evin içine gidip, iz koyduysa ben burada kafama sıkarım" dedi.

FETÖ sanığı Tuğamiral: "Parmak izim doğruysa kafama sıkarım."
07 Haziran 2017 Çarşamba 21:11

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de yer aldığı 221 sanığın yargılandığı davada, İstanbul'daki eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Ömer Faruk Harmancık savunmasını yaptı.

Duruşmada, İstanbul'daki eski Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık savunmasını yaptı. Darbe girişimi öncesi Adil Öksüz liderliğinde Konutkent'teki bir villada yapılan toplantılara katılmadığını ve parmak izi bulunduğu suçlamasını reddeden Harmancık, "Eğer bu parmaklar o evin içine gidip, iz koyduysa ben burada kafama sıkarım" dedi.

İNCELEME İSTEDİ

Harmancık, bu yapıda ve formatta bir konseyin darbe faaliyetlerinde bulunmasının mümkün olmadığını ve listenin iddianameden "yok" sayılmasını talep ettiğini belirterek, listenin, konunun uzmanı sivil bir bilirkişi heyetince incelenmesini de istedi.

Harmancık, "Dinledikten sonra hala benim yasa dışı örgüt üyesi olduğumu düşünüyorsanız, 3 değil 5, 5 değil, 10 kere ceza verin" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.