Fırtına obüsleri ve uçaklar DAEŞ bölgesini bombalıyor

Sabah saatlerinde Kilis kent merkezine DAEŞ bölgesinden gelen roketlerin düşmesinden sonra, Suriye'nin Bab bölgesinde bulunan DAEŞ mevzileri TSK'nın Fırtına Obüsleri ve koalisyon uçakları tarafından bombardımana tutuluyor.

Fırtına obüsleri ve uçaklar DAEŞ bölgesini bombalıyor
07 Nisan 2016 Perşembe 13:52

Sabah saatlerinde Suriye'de bulunan DAEŞ bölgesinden Kilis kent merkezine 2 adet katyuşa tipi roket düşmüştü. Bunun üzerine Suriye Bab bölgesinde bulunan DAEŞ mevzileri TSK'nın Fırtına obüsleri ve koalisyon uçakları tarafından ağır bombarbımanla bombalanıyor.

Kilis'e, DAEŞ bölgesinden atılan Katyuşa tipi  2 roket mermisi düştü. Sabah saat 08.45 sıralarında meydana  gelen olayda, Suriye'de DAEŞ kontrolünde bulunan bölgedeki Katyuşa füzelerinden atılan 2 adet roket, Kilis kent merkezinde yerleşim alanına düştü. Katyuşa mermilerinin birincisi Yeni Mahalle'de yaşayan Suriyeli sığınmacıların kaldığı bir eve isabet ederken, Suriye uyruklu 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre patlamaya 100 metre uzaklıktaki Kartalbey İlkokulu güvenlik gerekçesiyle tahliye edilerek okullar tatil edildi.

Aynı sıralarda diğer Katyuşa roketatar mermisi ise Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yola düşerek patladı. Patlamada yakın noktada bulunan ve bir kişi yaralanırken, patlama bölgesi yakınındaki Mehmet Keçik Ortaokulu'nu da güvenlik gerekçesiyle okul tatil edildi ve öğrenciler evlerine gönderildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.