Gazi Üniversitesi'ne atanan rektör kim? - Gazi Üniversitesi'nin yeni rektörü

Gazi Üniversitesi'nin de içinde olduğu 9 üniversiteye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rektör ataması yapıldı. - Gazi Üniversitesi'nin yeni rektörü kim? İşte Gazi Üniversitesi'ne atanan yeni rektör...

Gazi Üniversitesi'ne atanan rektör kim? - Gazi Üniversitesi'nin yeni rektörü
28 Temmuz 2016 Perşembe 20:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ODTÜ, Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi'nin içinde bulunduğu 9 üniversiteye rektör ataması yaptı. YÖK tarafından önerilen isimler arasından ataması yapılan yeni rektörlere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Peki Gazi Üniversitesi'nin yeni rektörü kim oldu? 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'ye bağlı birçok okulun kapanması ve birçok memurun görevine son verilmesiyle başlayan süreçte yüzlerce akademisyen de görevden alındı. 

Gazi Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof. Dr. İbrahim USLAN oldu.

 

Gazi Üniversitesi yeni rektörü kim?

Prof. Dr. İbrahim Uslan, 05.12.1965 yılında Çanakkale’de doğdu. 1988 yılında Gazi Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Makina Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makina Mühendisliği Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı.
 
1999 yılında ise Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makina Mühendisliği Anabilim Dalında doktora yaptı. İyi derece İngilizce bilen Prof. Dr. İbrahim Uslan , Mühendislik Fakültesi’nden mezun olup Makina Mühendisidir. Gazi Üniversitesi Yeni Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan, uzun yıllardır Gazi Üniversitesi bünyesinde görev yapmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bülent korkmaz - 8 yıl önce
büğün baktım hastane bahcesine paraelin A takımı hala iş başında inşaAllah gelen yeni rektörümüz bunları temizler bunnlara verilen haksız kadroları geri alır hak yerini bulur gazi üniversitesi temizlenir
Avatar
Temel Reis - 5 yıl önce
FETÖ metö hikaye. En büyük fetöcüler hala Gazi de ve Meclis’te . Bu işin kokusu Tayyip Bey gidince çıkacak elbette. Gazi Üniversitesinde dönen milyarlık işler ve Akp bağlantısı elbette görülecek yıllar sonra. Yeni rektör akademik anlamda boş işler peşinde koşar ve paralı BEKÇİ olmaktan başka bir işe yaramaz, yaramıyorda zaten 2 yıldır.