Gaziantep'te bomba yüklü araç patlatıldı! Çok sayıda ambulans sevk edildi!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya açıklama yaptı.

Gaziantep'te bomba yüklü araç patlatıldı! Çok sayıda ambulans sevk edildi!
01 Mayıs 2016 Pazar 10:29

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde bugün saat 09.30 sıralarında büyük bir patlama oldu. Patlama sonrasında silah sesleri duyulurken, bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi. Yapılan hain terörist saldırısı için Gaziantep Valisi açıklamada bulundu. Saldırıda son belirlemelere göre 2 kişi şehit olurken 19'u polis olmak üzere 23 kişi yaralandı.

Gaziantep Valisinin açıklaması

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada 1 polisin şehit olduğunu 19'u polis 23 yaralı olduğunu belirtti. Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi.  Patlama bölgesine giden tüm yollar kapatıldı. Patlamanın şiddeti ile çevredeki iş yerlerinin cam ve çerçeveleri dökülürken, maddi hasar meydana geldi. 




Polis sahte ambulans uyarısı yaptı
Polis tüm ekibi, olay yerine gelen sahte 112 ambulanslarına karşı uyarı anonsu yaptı. 

Saldırıyı 3 DAEŞ'li militan gerçekleştirmiş

Bomba yüklü araçla yapılan saldırının hemen sonrasında, diğer iki terörist ise uzun namlulu silahlarla emniyet binasına ateş açtı. Polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ancak iki terörist olay yerinden kaçtı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.