Gökçek'ten FETÖ'ye yardım iddialarına cevap

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkan FETÖ'ye yardım iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Gökçek'ten FETÖ'ye yardım iddialarına cevap
20 Ekim 2016 Perşembe 12:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkan FETÖ'ye yardım iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Gökçek, söz konusu iddialarda bulunan CHP'lilere yanıt olara "mahkemede görüşeceğiz" dedi.

Gökçek açıklamalarında, "Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Ben de sizin hakkınızda ceza ve tazminat davası açtım. Mahkemede görüşeceğiz. Yiğitseniz FETÖ-CHP ilişkilerini A-Haber'de anlattım, dava açsanıza." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “FETÖ’ye yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla” hakkında suç duyurusunda bulunan CHP’lilere sert dille yanıt verdi. CHP'lilerin kendisine iftira attığını kaydeden Gökçek, “Kulaktan dolma bilgilerle attığınız iftiraların hesabını vereceksiniz. Mahkemede görüşeceğiz” dedi. 

CHP Milletvekili Murat Emir ve beraberindeki CHP’lilerin, Başkan Gökçek hakkında FETÖ’ye yardım ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunup, Adliye önünde açıklama yaptıklarına ilişkin haber metnini twitter hesabından paylaşan Başkan Melih Gökçek, buna tepki göstererek, "CHP’liler benim hakkımda dava açmışlar. “Ben de sizin hakkınızda ceza ve tazminat davası açtım. Mahkemede görüşeceğiz” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.