Gözaltındaki hakime yüzük gönderen vali yardımcısı görevden uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan hakime yüzük gönderen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı.

Gözaltındaki hakime yüzük gönderen vali yardımcısı görevden uzaklaştırıldı
07 Kasım 2016 Pazartesi 09:03

Diyarbakır'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında görevinden ihraç edilen ve gözaltına alınan Vergi Mahkemesi Hâkimi F.Ç.’ye yüzük gönderen Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı.

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, FETÖ operasyonları kapsamında ihraç edilen ve gözaltına alınan Vergi Mahkemesi Hâkimi F.Ç.’ye, gözaltındayken avukat aracılığıyla ilgisini belirtmişti. Demir, “Ciddi düşünüyoruz. Aileler bunu biliyor. 15 Temmuz’dan önce kendisine evlenme teklifinde bulunmuştum. Gözaltındayken kendisini yalnız hissetmesin hem de sevdiğimizi belirtmek için kendisine bir yüzük gönderdim” demişti.

Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ kapsamında görevden uzaklaştırıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.