Gri listedeki terörist teslim oldu

Gri listedeki PKK'lı terörist Siirt'te güvenlik güçlerine teslim oldu.

Gri listedeki terörist teslim oldu
10 Temmuz 2017 Pazartesi 12:55

Gri listede adı geçen  PKK'lı terörist Siirt'te güvenlik güçlerine teslim oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bölücü terör örgütünden kaçan ve gri listede adı bulunan bir terörist güvenlik güçlerine teslim olduğu kaydedildi. 

TSK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Siirt/Pervari’de, bölücü terör örgütünden kaçan ve gri listede adı bulunan bir terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Şırnak/Beytüşşebap’ta, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği ile birlikte 60 adet fişeği ele geçirilmiştir. Hakkâri/Şemdinli’de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde, 11 adet RPG-7 roketatar mühimmatı, 425 adet Biksi makineli tüfek fişeği, bir adet tüp ve çok miktarda muhtelif malzeme ele geçirilmiştir. Hakkâri/Yüksekova’da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen yol aramasında, mutfak tüpü ile güçlendirilmiş bir adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edilmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.