Gündoğdu'dan gençlere nasihat: Vatan sevgisi önceliğiniz olsun

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye Adnan Menderes Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencilerini TBMM’de ağırladı. Öğrencilerle, 15 Temmuz’da bombalanan yerleri gezen Gündoğdu, ''Vatan sevginiz önceliğiniz olsun'' diyerek gençlere nasihatte bulundu.

Gündoğdu'dan gençlere nasihat: Vatan sevgisi önceliğiniz olsun
25 Kasım 2016 Cuma 15:23

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye Adnan Menderes Ticaret ve Meslek Lisesi öğrencilerini TBMM’de ağırladı. Öğrencilerle, 15 Temmuz’da bombalanan yerleri gezen Gündoğdu “Milletimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalıyız. Gelecek sizlerin ellerinde” dedi.

Gençlerle TBMM’de Buluştu

Ünye’den Ankara’ya gelen Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi öğretmenleri ve 50 öğrenci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Temiz, öğretmenlerden Azmi Sencer, Emine Korkmaz, Ahmet Aşçıoğlu, Gönül Çuhacı ve öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gündoğdu’dan Öğrecilere Ağabey Nasihati

Hain FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında TBMM bahçesinde bombaladığı alanı ziyaret eden öğrencilere nasihatlerde bulunan Metin Gündoğdu “Milletimiz 15 Temmuz gecesi çok büyük bir badire atlattı. Özgürlüğümüzü ve demokrasimizi muhafaza etmek için yüzlerce kardeşimiz şehit oldu. O gece yaşananları ve buradaki bomba izlerini unutmayın. Şehitlerimizin isimlerini hatırımızdan çıkarmayalım. Geleceğimiz olan siz gençlerimiz çalışmalarını bu bilinçle ve vatan sevgisi ile sürdürmelidir. İlerde her ne meslek yaparsanız yapın vatan sevgisini ve bayrak aşkını önceliğiniz olarak kabul edin.” dedi.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.