Güneydoğu'daki siyasetçilere silah ve koruma verilecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güneydoğu'daki siyasetçilere silah ruhsatı ve korumaların verileceğini açıkladı.

Güneydoğu'daki siyasetçilere silah ve koruma verilecek
24 Ekim 2016 Pazartesi 09:39

AK Parti'nin Afyonkarahisar Kampı’nda görüşülen terörle mücadele için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Güneydoğu'daki siyasetçilerin güvenliğini sağlayabilmek için silah ruhsatı ve koruyucuları da koruma olarak görevlendireceklerini söyledi.

Kampta sunum yapan Bakan Soylu "Her parti yetkilisine silah ruhsatı vereceğiz. Güvenlik görevlisi, koruma da vereceğiz. Hatta korumayı koruculardan da verebiliriz. Uzun menzilli silahlarla korunmalarını sağlayacağız" ifadesinde bulundu.

Soylu'dan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Şeref Malkoç bu konu ile ilgili "Milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak. Darbeye teşebbüs edenlere karşı milletin meşru müdafaa hakkını korumak için silah ruhsatı vermenin önünün açılması lazım. Rahatlatılması lazım" demişti.


Etiketler; #akp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.