Haftasonunda hava durumu nasıl olacak? İzmir, İstanbul, Ankara hava durumu

Ramazan Bayramının geçmesiyle birlikte hafta sonu için dışarı çıkacak vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Bayram haftasında yağmur süpriziyle karşılaşan vatandaş, dışarı çıkmadan önce hava durumunu öğrenmek istiyor. Peki, hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerinde yağış gözüküyor mu? Detaylar haberimizde.

Haftasonunda hava durumu nasıl olacak? İzmir, İstanbul, Ankara hava durumu
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:31

Yaz sıcaklarının gelmesiyle en çok merak edilen Haftasonunda hava sıcaklıklarının nasıl olacağı konusu oluyor. Haftasonunda piknipe gitmek, dolaşmak isteyen vatandaşlar, hava sıcaklığı ve yağış durumu ile ilgili bilgi almak istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan haftasonu hava tahminlerine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Hava durumu ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.


İSTANBUL’DA HAFTA SONU HAVA DURUMU

İStanbul Haftasonuna sıak bir havayla giriyor. 16 Temmuz Cumartesi günü az bulutlu bir havanın görüldüğü İstanbul’da en düşük sıcaklık 22 derece, en yüksek sıcaklık ise 36 derece olacak. Hafta sonunun sıcak geçeceği İstanbul’da yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu İstanbul’da güneşli bir hava etkili olacak. Cumartesi gününün en düşük sıcaklığı 22 derece, en yüksek sıcaklığın ise 36 derece olacağı ifade edildi. İStanbuldaki nem ile birlikte  hissedilen sıcaklığı 44-45 dereceye kadar çıkacağıda tahmin ediliyor.

İstanbul’da hafta sonu için plan yapacak olanlar için oldukça güzel ve sıcak bir hava durumu görülüyor.

ANKARA’DA HAFTA SONU HAVA DURUMU

Haztasonu az bulutlu bir havanın etkili olması beklenen Ankara’da en düşük sıcaklık 21 derece, en yüksek sıcaklık ise 40 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların yükseldiği başkentte ilerleyen günlerde sıcaklıklar 40 derecenin üzerine çıkacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta sonu Ankara’da güneşli ve sıcak bir hava etkili olacak. Cumartesi günü en düşük sıcaklığın 21 derece, en yüksek sıcaklığın ise 40 derece olarak belirlendiği başkentte Pazar günüde sıcaklıkların ve havanın güneşli geçmesi bekleniyor. 

İZMİR’DE HAFTA SONU HAVA DURUMU

İzmir’de bugün az bulutlu bir hava etkili olacak. Sıcaklıkların 34 derecenin üzerine çıktığı İzmir’de haftasonu en düşük sıcaklık 20 derece, en yüksek sıcaklık ise 35 derece olarak belirlendi. Hafta sonu pazar günü daha da sıcak olacak olan İzmir’de hava durumu dışarıda plan yapmak isteyenler için sıcak ve temiz bir hava durumunda olacak.


Etiketler; #hava durumu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.