Hükümetten esnafa destek paketi geliyor

Esnafa destek projesiyle 1 milyon 700 bin esnaf markalaşacak. Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen projeyle esnafa maddi destek de sağlanacak.

Hükümetten esnafa destek paketi geliyor
18 Mart 2017 Cumartesi 18:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafla buluşacak. Bu buluşma öncesi hükümet 1 milyon 700 bin esnafın sorunlarına çare olacak önlem paketi hazırladı. Esnaf için üç ayaklı destek paketi devreye girecek.

Desteklerle küçük esnafın markalaşması ve dünyaya açılması için adım atılacak. Esnaf yurt dışındaki örneklere bakarak markalaşma yoluna girecek. Böylece esnaf yurtdışına açılacak. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, deriden giyime, ulaştırmadan gıdaya pek çok sektör için analiz yapacak. Esnafın sorunları tek tek belirlenecek. 

Markalaşma ilk olarak deri, giyim, konfeksiyon, mobilya ve kuyumculuk sektörlerinde başlayacak. Projenin ihalesi nisan ayında yapılacak. Alınan bilgilere göre projeyle esnafa maddi destek de sağlanacak. 


Etiketler; #hükümet #esnaf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.