Hüseyin Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı, Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

İçişleri Bakanlığı eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu için görevden uzaklaştırma kararı verdi. Peki Hüseyin Avni Mutlu neden görevden uzaklaştırıldı? Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

Hüseyin Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı, Hüseyin Avni Mutlu kimdir?
19 Temmuz 2016 Salı 10:36

Darbe girişiminin ardından yapılan çalışmalar kapsamında güvenlik birimlerindeki operasyonlar bakanlıklarda da devam ediyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı.

İçişleri Bakanlığınca, merkez ve taşra teşkilatlarında görevli 246 mülki idare amiri, 7 bin 899 emniyet, 614 jandarma ve aralarında sahil güvenlik komutanının da bulunduğu 18 sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 8 bin 777 personel görevden uzaklaştırıldı.
 
Görevden uzaklaştırılan 246 mülki idare amirinin içerisinde en dikkat çekeni, 17/25 Aralık darbe girişimi sırasında İstanbul Valisi olan ve daha sonra Merkez’e alınan Hüseyin Avni Mutlu oldu. Mutlu, Merkez’deki görevinden de uzaklaştırıldı.

HÜSEYİN AVNİ MUTLU KİMDİR?

Hüseyin Avni Mutlu, eski İstanbul valisidir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.