İETT sefer saatleri değişiyor - İstanbul İETT saatleri

İstanbul'un ulaşım ağını sağlayan İETT yaptığı bir duyuruyla İETT sefer saatlerinin değişeceğini duyurdu. 18 Haziran 2016'dan itibaren yaz saatleri uygulamasına geçileceği için İstanbul İETT sefer saatleri değişecek. İşte yeni İETT sefer saatleri.

İETT sefer saatleri değişiyor - İstanbul İETT saatleri
14 Haziran 2016 Salı 12:18

İstanbul'un tüm ulaşım ağını sağlayan İETT bir duyuru yaptı. İETT yaptığı duyuruda İstanbul'da sefer saatlerinin değişeceğini, 18 Haziran 2016 tarihinden itibaren yaz uygulamasına geçileceğini böylece İETT sefer saatlerinde değişiklik yapılacağını bildirdi. 

İETT'nin tüm kullanıcılarına gönderdiği bir e-posta ile ve kendi internet sitesi iett.gov.tr üzerinden yaptığı duyuruya göre İstanbul'da sefer saatleri değişiyor. 

İETT SEFER SAATLERİ

İETT yeni sefer saatlerinin 17 Haziran 2016 tarihinden itibaren yayımlanacağını belirtti. İETT sefer saatleri için tıklayınız.


Etiketler; #İETT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.